Saatat olla etsimäni pennunostaja, jos olet tasapainoinen, maalaisjärjen omaava, oikea koiraihminen sekä olet tutustunut bordercolliehin tai shetlanninlammaskoiraan rotuna ja halukas pitämään minuun yhteyttä koko koiran eliniän. Plussaa on, jos tutkitutat koirasi terveyden aikuisiällä ja hankit koiran ensisijaisesti parhaaksi ystäväksi, perheenjäseneksi. Kannustan harrastamaan kasvattieni kanssa esimerkiksi tokoa, rally-tokoa, agilitya, näyttelyjä ja/tai pk-lajeja, mutta pelkäksi harrastusvälineeksi en kasvattejani myy.

Pennuille valitaan kodit vasta sitten, kun pennut ovat muutaman viikon ikäisiä. En ota etukäteisvarauksia. Alustavia tiedusteluja pennuista otan mielelläni vastaan ja tapaan mielelläni pennuista ja koiristani kiinnostuneita ihmisiä etukäteen.

Pennut totutetaan käsittelyyn ja ne kasvavat perheen arjen keskellä. Pennut luovutetaan rekisteröitynä, tunnistusmerkittyinä, terveystarkistettuina, virallisesti silmäpeilattuina, kolme kertaa madotettuina ja suurella rakkaudella kasvetettuina omiin koteihinsa.

Pennun mukaan saat myös pentupaketin, johon kuuluu mm. kirjalliset hoito-ohjeet ja ruokasäkki. Halutessasi saat mukaan myös SBCAK:n info- ja kasvattajapaketin (koskee bordercollien pentuja).


Bordercolliepentue suunnitteilla vuodelle 2019.