Art-pentue

Ensimmäinen Quick Star pentue syntyi 26.3.2018. Se nimettiin Art pentueeksi. Melkoista taidettahan tämä on, kaikki uniikkeja yksilöitä.

Pentutestissä tuli melko tasaisia tuloksia. Testin mukaan tämän tyyppiset koirat hyväksyvät helposti ihmisen johtajakseen ja ovat hyvin koulutettavissa. Joissakin tilanteissa saattavat olla turhan energisiä. Eli eikös nämät kuulosta jo pieninä bordercollielta!

Tämän pentueen isä on Sulo ja emä Juju.

Tulevaisuus näyttää, että mitä tästä kuusikosta tulee. Tuskin maltan odottaa.

Quick Star Art Invincible Dream

om. Irja Lapinoja

Maisa KoiraNetissä

Maisan oma kotisivu


Quick Star Art Real Pearl

om. Marica Kjötar-Virtanen

Leia KoiraNetissäQuick Star Art Gold Reaction

om. Paula Koutonen ja Jatta Simonen

Jake KoiraNetissä

Quick Star Art Hot Shot

om. Liisa-Kaarina Neuvonen

Rico KoiraNetissä

Quick Star Art Licorice Royale

om. Helena Nissilä

Coco KoiraNetissä

Quick Star Art Jazz Dancer

om. Linta Laitinen

Hugo KoiraNetissä

 


Pentueen isä: Lucky For You Red Zulu

Sulolla on arjessa kuin harrastuksissakin erinomaisesti toimiva hermorakenne, ja tämän myötä hyvin selkeä on-off vaihde. Turha ääntäminen ja piippaus on ihan vieras käsite ja kun mitään ei tapahdu, otetaan rennosti maaten - oltiinpa sitten bussipysäkillä, kauppakeskuksessa tai odottamassa treeneissä omaa vuoroa.

Sulo on keskikokoinen (51,5-52 cm, 22 kg), vahvaluustoinen suklaan värinen uros ja parilla sanalla kuvailtuna once in lifetime koira ♥ Se vaatii todella huumorintajua omistajaltaan ja oikein nauttii, kun saa ihmiset nauramaan. Sulon luonnetestistä saama arvio "kohtuullisen vilkas" kuvaa sitä erittäin hyvin. Sulo on toimelias ja yritteliäs partiopoika, jolla ei koskaan oikeastaan kuppi mene nurin - ainoa missä saattaa jopa huikea yksi innostushaukku tulla (kun hakumetsää ei lasketa mukaan), on koiratanssin kaukoliikesarjat :-) Sulon mielestä paras palkka on pallo tai frisbee.

Arjessa Sulo on todella helppo ja hurmaava koira - ei tunnu olevan ihmistä, jota herra ei kietoisi tassunsa ympärille. Se rakastaa ihmisiä (ja chinchilloja) ja tulee hyvin toimeen muiden koirien ja eläinten kanssa, ja sietää koiran koiranpennuilta käytännössä ihan mitä tahansa menettämättä malttiaan. Sen kanssa on aina todella helppo liikkua, olipa kyseessä sitten lentokone/-kenttä, juna, auto, kauppakeskus, sillä Sulo on kuin kotonaan, eikä sillä ole alusta- tai ääniarkuuksia.

Sulon kanssa on harrastettu tokoa, hakua (haukkuva) ja koiratanssia sekä käyty näyttelyissä.

Sulo on täysin terveeksi tutkittu (B/B, 0/0, LTV0, VA0, SP0, olat, silmät & gonioskopia terve), sekä se on geneettisesti terve CEA, CL & TNS osalta.

(Teksti Saana Telkkälä)